Atelier September

Shop

Politică de confidențialitate

Politica de confidențialitate

În conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor, prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, si cu Legea nr. 365/2002 privind comerţul electronic, TECHNIK CIVIL SRL se obligă să folosească în condiții de siguranță și numai pentru scopurile menționate în prezentul document, datele personale ale fiecărui Cumpărător. Scopul colectării datelor personale este operarea comenzilor de la Cumpărător și livrarea produselor comandate. La aceste date au acces următoarele terțe părți: companiile de livrare, procesatorul de plăți. De asemenea, TECHNIK CIVIL SRL va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe www.atelier-september.ro privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite. 

Informațile solicitate în cazul plăților online intră sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăti, iar TECHNIK CIVIL SRL nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră. 

Cumpărătorul poate solicita în mod gratuit ştergerea lor din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ştergerii datelor personale din baza de date, se va data, semna şi trimite prin e-mail de către persoana înscrisă în baza de date la adresa hello@atelier-september.ro

Colectarea datelor personale

Colectăm anumite date personale despre vizitatorii și utilizatorii, respectiv Beneficiarii (conform Termenilor și Condițiilor) site-ului nostru.

Cele mai comune tipuri de informații colectate sunt numele de utilizator, nume, e-mail, adresă IP, date de contact, răspunsuri la chestionare, poze, informații de plată precum agenți de plată detalii de tranzacție, informații despre taxe și impozite, întrebări pentru asistență, conținut pe care ni-l oferi spre publicare pe site-ul nostru web, cât și date din analize web.

Păstrarea/Transferarea datelor personale

Locația noastră este România, astfel că datele tale vor fi procesate în România, Germania, Franța, Austria, Canada, Letonia, Bulgaria, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. Unele entități cu care partajăm datele tale personale sunt localizate în afara României, în țări precum Germania, Franța, Austria, Canada, Letonia, Bulgaria, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. Acest lucru se întâmplă pe baza acordului vizitatorului cu privire la această politică de confidențialitate. Pentru a proteja datele personale, acolo unde putem, lucrăm cu subcontractori și furnizori de servicii despre care credem că mențin un standard acceptabil de respectare a securității datelor.

Menținerea datelor personale în siguranță

Datele personale ale vizitatorului sunt gestionate de noi și furnizorii noștri de servicii și, ocazional, copiate și păstrate în locații sigure din România, Germania, Franța, Austria, Canada, Letonia, Bulgaria, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. Datele personale pe care le partajăm, transferăm, comunicăm sunt însoțite de proceduri de securitate, inclusiv zone restricționate, autentificare cu doi factori, criptarea datelor, după caz.

Utilizarea datelor personale

Utilizăm datele personale:

a. Pentru a onora un contract, în special facilitarea și procesarea tranzacțiilor care au loc pe site-ul web, ca de exemplu atunci când vizitatorul face o achiziție pe website-ul nostru.

b. Când este necesar pentru a servi intereselor noastre legitime sau ale partenerilor noștri, interese precum:

  • funcționarea site-ului web
  • oferirea de servicii
  • verificarea identității
  • răspunderea la solicitările de asistență
  • buletinele informative cu privire la actualizările site-ului nostru și a serviciilor pe care le oferim
  • analizarea tehnică pentru determinarea îmbunătățirii site-ului nostru web și a serviciilor oferite
  • monitorizarea site-ului, spre exemplu prevenirea eventualelor fraude și asigurarea respectării Termenilor, Condițiilor și a Politicilor de către utilizatori, vizitatori și Beneficiari
  • îmbunătățirea calității serviciilor oferite
  • furnizarea de funcții și activități administrative și de performanță
  • personalizarea serviciilor și a site-ului web, precum publicitatea – implică utilizarea cookie-urilor pentru oferirea unei experiențe personalizate

c. În scopuri legale

d. În scopul răspunderii cererilor venite din partea guvernului, unei instanțe de judecată sau autoritate care investighează

REGISTER

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru îmbunătățirea experienței pe care o aveți pe acest website, pentru accesarea contului și pentru alte lucruri, descrise în privacy policy.