Atelier September

Shop

Despre noi

Bun venit pe pagina noastră!
Suntem un business de familie 100% românesc, creat în anul 2013. De-a lungul anilor am perfecționat realizarea produselor de mobilier, ajungând să creăm produse rezistente și durabile din lemn masiv de fag sau de stejar.

Utilizăm o varietate largă de nuanțe de lemn și de tapițerie, astfel încât cu siguranță vei găsi cel puțin un produs pe care să îl numești al tău.

Retur garantat

Produsul comandat a ajuns la tine stricat? Scrie-ne și ne vom ocupa îndată!

Plată sigură

Plățile efectuate pe site-ul nostru sunt efectuate într-un mediu securizat.

Suport inclus

Echipa noastră de suport este gata să te întâmpine acolo unde te împotmolești.

Adrian
Adrian
18/05/2021
Verificată
Outstanding service! Recommended Everything went nice and smooth. I ordered a table which was delivered in the time period communicated. We got it pretty fast compared to other business selling the same products. I was also very pleased with the way they treat communication with customers. They provided excellent services and high quality items!
Iulia Viorela
Iulia Viorela
02/04/2021
Verificată
Scaunele au o calitate buna, tesatura este foarte frumoasa si placuta la atingere iar timpul de livrare a fost respectat. Sunt multumita de achizitie.
Cosmin
Cosmin
01/04/2021
Verificată
Good services Everithing was ok, good price, nice design, very good quality!
Image Newletter

REGISTER

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru îmbunătățirea experienței pe care o aveți pe acest website, pentru accesarea contului și pentru alte lucruri, descrise în politică de confidențialitate.